RRB NTPC Previous Year Question Paper PDF Download

By | 16/05/2018

RRB NTPC Previous Year Question Paper PDF Download, RRB NTPC 11th April 2nd shift Question Paper Answers afternoon shift, RRB NTPC 11th april 2nd shift questions, RRB Non Technical exam 11th april questions, RRB NTPC 11th April afternoon shift solved question paper, RRB NTPC 11th april GK questions, RRB NTPC 11th april General science questions, RRB NTPC 11th april maths questions

RRB NTPC 11th April 2nd shift Question Paper Answers

All the Candidates who have appeared in the RRB NTPC Online examination held on the 11th april 2016 in shift Can review the RRB NTPC 11th April 2nd shift Question Paper Answers. The Candidates who having the exam in coming  days must analysed the RRB NTPC 11th april 2nd shift questions available here. we at Vacancyforms.in providing the Railway Non Technical 11th april asked questions for the help of Candidates. All the Questions uploaded here are based on the Candidates feedback appeared in the RRB NTPC Online Exam.  RRB NTPC exam 11th april 2nd shift GK, Maths, Science Questions are available here.

RRB NTPC All shifts Question Paper( 28th march onwards) 

RRB NTPC 10th april 3rd shift solved question Paper 

RRB NTPC 11th april 2nd shift questions

1.  Defexpo-2016 held at –

Ans : Goa

2. Who has been selected as the new Chairman of NHRC?

Ans: Justice H. L. Dattu

3. new Chief of Bank Board Bureau?

Ans: Vinod Rai

4.  founder of the City of Agra?

Ans:

5.first woman President of the Indian National Congress?

Ans: Annie Besant

6. where is the Ajanta caves situated?( some states were given in options)

Ans: Maharashtra

7. Microsoft Office does not include -( some applications name were given)

Ans . Android

8. . Formic acid is produced by –

Ans: Red ants

9. in which lokshaba duration Telengana state has been formed —?

Ans: 15th Lokshaba

10. In which year Consumer Protection Act 1986, was amended —?

Ans: 1993

11. if PUMA  is coded as  APMU and NIKE is coded as ENKI then how RUPA is coded—?

Ans :ARPU

12. Forest Conservation act was passed in—

Ans: 1980

Stay Updated! More Questions will be uploaded soon on this website. Any kind of questions you Can Discuss in Comments.

RRB NTPC Exam Solved Questions

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.