RRB NTPC Question Paper PDF Download

By | 16/05/2018

RRB NTPC Question Paper PDF Download, RRB NTPC 10th April 3rd shift Question Answers, RRB NTPC 10th April evening shift Question answers, RRB NTPC 10th April Question paper, RRB NTPC 10th April 3rd shift solved Paper, RRB NTPC 10th April 3rd shift GK questions, RRB NTPC 10th April 3rd shift general science questions, RRB NTPC 10th April 3rd shift reasoning questions, RRB NTPC 10th April 3rd shift  math questions

RRB NTPC Question Paper PDF Download

Dear Candidates we are uploading the RRB NTPC 10th April 3rd shift Question Answers for the help of candidates. All the Candidates who have appeared in the RRB NTPC Non technical Exam can review their answers. Also the Candidates who will appear in the upcoming RRB NTPC Graduate exam can check the RRB Non Technical Exam 10th April 3rd shift question answers. All the Candidates can analyzed the RRB NTPC 10th April evening shift GK, Math, Science, maths questions.

RRB NTPC Exam Analysis 6th April 2016

RRB NTPC Exam 6th April Morning Shift Asked Questions

RRB NTPC 6th april 2nd Shift Questions 

RRB NTPC 6th april 3rd Shift Question Papers 

RRB NTPC 7th April 1st Shift Question Paper

RRB NTPC 7th April 2nd Shift asked Questions 

RRB NTPC 7th April 3rd Shift questions 

RRB NTPC Question Paper PDF Download

1 Under Akbar, the Mir Bakshi was required to look after—-?

Ans: military affairs

2. The Battle of Plassey was fought in

Ans: 1757

3. Two of the great Mughals wrote their own memories. There were

Ans: Babar and Jahangir

4. Which of the following metals forms an amalgam with other metals?

Ans: Mercury

5. What is the unit for measuring the amplitude of a sound?

Ans: Decibel

6. Who was known as Iron man of India?

Ans: Sardar Vallabhbhai Patel

7. Jude Felix is a famous Indian player in which of the fields?

Ans: Hockey

8. Which of the following is not associated with the UNO?( some options were given)

Ans: ASEAN

9. The present Lok Sabha is the—?s

Ans: 16th Lok Sabha

10. The National Institute of Community Development is located at—?

Ans:

11. Hitler party which came into power in 1933 is known as?

Ans: Nazi Party

12. In which year of First World War Germany declared war on Russia and France?

Ans: 1914

13. FAG, GAF, HAI, IAH, ____

Ans: JAK

14. 3, 5, 11, 14, 17, 21 find odd one—?

Ans: 14

Dear Candidates stay updated for More questions . You Can put Your Questions in Comment Box below for Discussions. Bookmark this website all RRB NTPC Exam Questions.

RRB NTPC Online Exam Analysis Date wise Question Paper 

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.